Coming Home in Style

Coming Home Event op: 

Zondag 15 september 2019
Restaurant Ferro
Herenstraat 40
2651 CB  Berkel en Rodenrijs

van 14.30 uur – 18.30 uur

kelsey-chance-575535-unsplash

Meet & Experience organiseert women empowerment events op een puur slimme stijlvolle wijze. Wij vinden namelijk dat alle vrouwen het waard zijn om gezien te worden en jij vooral. Wat is er mooier om elkaar te mogen ontmoeten en te beleven op een vaak saaie zondagmiddag.
Het “Coming Home” event is een vooral stijlvol, interactief event gebaseerd op het boek “Puur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle.

Wij, Image & Lifestyle Motivators Angelique Broers en Karen Krist, willen vrouwen een bewustere kijk op het leven meegeven. Want vrouwen hebben veel meer in hun mars dan ze vaak zelf in de gaten hebben. Het belangrijkste onderwerp deze middag is daarom, het leren inzien én het begrijpen van je lichaamsbouw. We zijn ervan overtuigd dat de DNA kleurenmethode een eyeopener voor iedereen zal zijn.

Wat is er nu inspirerender om dit samen met andere leuke vrouwen te doen. Fijne nieuwe ontmoetingen aangaan en samen sparren is ons doel. Wij vrouwen zijn toch gek op lekker kletsen met elkaar? Dit alles onder het genot van overheerlijke amuses en kleine gerechtjes bereidt door de meesterkok van Ferro. Wij willen dat je je letterlijk en figuurlijk, thuis gaat voelen bij jezelf maar ook bij een ander. We gaan deze leuke middag invullen met:

Entertainment
Fashion
DNA kleurmethode én
Spiritualiteit

Voor  € 89,- per persoon, heb je een middag inclusief overheerlijke culinaire hapjes, onbeperkt drank en uiteraard inclusief het boek Puur, Slim, Stijlvol – een bewuste lifestyle, gesigneerd door Angelique en Karen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je thuiskomt vol inzichten en een “gebooste zelf”!

Als early bird kun je de tickets vóór 1 augustus 2019 bestellen voor € 79,-.

Om je aan te melden voor dit event of voor meer informatie over dit event, klik op onderstaande knop.