Hét praktische lifestyle boek van deze eeuw

Puur Slim Stijlvol - een bewuste lifestyle

Klik op foto voor bestellen hardcover boek

Hét praktische lifestyle boek van deze eeuw: Puur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle, is geschreven door Angelique Broers. Zij geeft als lifestyle inspirator bewust kleur aan haar leven en gunt jou hetzelfde.
Vanuit haar jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid, biedt ze jou nu de mogelijkheid om je ook bewust te worden van je uniek DNA.

Ze wil je laten inzien dat jouw persoonlijke kleur en unieke DNA je laat accepteren waar je zwakten maar zeker waar je talenten liggen. Zodat je uit kracht gaat praten, je je lijf gaat accepteren. Ze wil dat je je eigen guru gaat worden, je je eigen lijf en geest leert begrijpen,

Maar ze laat ook inzien hoe kleuren invloed hebben op je gemoed en uitstraling,  hoe je open kunt staan voor vriendschappen en deze beter kunt ontwikkelen. Kortom, hoe je aan de slag kunt om jouw eigen zelfverzekerde ik te vinden.

Klik op foto voor bestellen e-book

Dit mooie boek is tevens verkrijgbaar als hardcover en e-book in het Engels, Frans, Spaans en binnenkort ook in het Duits. Om dit unieke boek te bestellen in één van deze talen, klik op onderstaand link.