Laat je zien op één van onze events

De Pure Smart Stylish Lifestyle legt je niets op, maar geeft je handreikingen over hoe je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij denken aan leren positiever in het leven te staan,  inzicht krijgen in hoe je bent op basis van je lichaamsbouw en het ontwikkelen van en vertrouwen op je intuïtie. Maar ook zaken als jouw persoonlijke manier van gezond zijn, het effect van kleuren begrijpen en de kunst van een zelfbewuste stijl komen aan bod. Het gaat erom dat jij uniek bent en dat je ontwikkeling op jouw unieke persoon moet aansluiten.

Wij dragen dit uit via Lifestyle events onder de noemer Meet & Experience, oftewel Ontmoet & Beleef.  Wat moet je je hierbij voorstellen? In een kleinschalige setting brengen wij vrouwen bij elkaar om, onder het genot van een hapje en drankje, anders te kijken hoe het beste uit jezelf te kunnen halen. Je wordt geïnspireerd door een nieuwe kijk op mode & make-up, door kleurgebruik en door een frisse kijk op je innerlijke beauty. Dit alles muzikaal omlijst door onze eigen DJ Lady Orange.   

Het eerstvolgende event vindt plaats op zondag 15 september in Berkel en Rodenrijs. Klik hier voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van al onze events, in aanmerking komen voor early birds tickets. Op de hoogte blijven van interessante aanbiedingen en leuke weetjes. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief door te klikken op deze link. Ja, ik wil op de hoogte blijven