aangenaam kennis te maken

Angelique Broers

Mijn leven toen.

Al vanaf zeer jonge leeftijd kom ik bij anderen over als een sterke onafhankelijke en stijlvolle vrouw. Maar dat die zogenaamde harde buitenkant ook zacht en onzeker van binnen kan zijn, zagen veel mensen niet. Toen ik 40 werd was ik nog single, succesvol in werk maar niet in de liefde en mijn gezondheid liet me in de steek. Succesvol maar toch niet in balans met mijzelf, een contradictie die ik niet begreep. Ik besloot het roer om te gooien. Ik ben aan mijzelf gaan werken en ben nu sterk en uniek van binnen én van buiten.

Ik ben 27 jaar als zelfstandig ondernemer actief in de personal styling, image en dating consulting branche. Ik inspireer en leer mensen hun persoonlijke stijl te vinden. Via de buitenkant werken aan de binnenkant, een mooier beroep kan ik me niet wensen. Personal styling was in 2004 een nieuw fenomeen en dat resulteerde voor mij in veel radio- en tv optredens en artikelen/interviews in diverse tijdschriften en kranten. Niet gek voor iemand met alleen HAVO en avondcursussen, oftewel de academy of a selfmade woman.

Mijn leven nu

Ik zie, ik zie, wat anderen vaak nog niet (in)zien of willen zien. Daarom wil ik mijn jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid en de kennis die ik onderweg heb opgedaan graag met jou delen, om ook jou bewust te maken van je unieke sterke zelf, Dit  zal resulteren in een goede relatie met een ander, maar eentje die je vooral met jezelf durft aan te gaan..

In mijn eerste boek Puur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle, heb ik op een positieve, creatieve en educatieve manier mijn inzichten en levenslessen voor je opgeschreven. Hiermee wil ik jou graag iets bieden om je te helpen jezelf bewuster te maken van wie jij werkelijk bent. 
Als jij je bewust bent dat je dingen anders wilt (kan) doen, maar daar nog geen antwoord op hebt, dan is mijn bewuste lifestyle methode iets voor jou.

Ik wil je graag ontmoeten en met je sparren. Dat kan op onze events of één op één.

Liefs, Angelique

aangenaam kennis te maken

Karen Krist

Mijn pad naar een bewustere lifestyle.

Toen ik in de twintig was begonnen mijn onzekerheden. Ik was niet blijf met mijn figuur en mijn gezicht. Om mijn onzekerheden te verbloemen zette ik een soort masker op van een zelfverzekerde vrouw. Mijn gebrek aan zelfrespect en zelfvertrouwen zorgde ervoor dat ik continu bevestiging wilde hebben van anderen om mezelf leuk te kunnen vinden. Hierdoor trok ik de verkeerde mensen en relaties aan in mijn leven. Je kunt je voorstellen dat deze relaties mijn eigenwaarde niet echt ten goede kwam omdat ik steeds werd gekwetst.

Uiteindelijk ben ik veel boeken gaan lezen en een studie “Symbolische psychologie volgens Jung” gaan volgen. Door met mezelf aan de slag te gaan heb ik het patroon doorbroken en ben ik weer de zelfverzekerde Karen die ik ooit was. Ik heb positief leren denken om het leven te creëren dat ik graag wil. Ik leef nu meer bewust met de focus op mezelf. Wat wil ik! Als ervaringsdeskundige en als visagiste/styliste, weet ik als geen ander hoe ik mensen kan helpen zichzelf te omarmen met hun ‘imperfecties’. Tijdens mijn ‘eye-talk sessies, krijgt je uiterlijk een boost maar zul je tevens ervaren dat je innerlijk een boost heeft gekregen op een ontspannen en onverwachte manier.

Van jezelf houden zoals je bent, Je unieke zelf accepteren is het allerbelangrijkste in je leven, het zorgt ervoor dat je nooit over je grenzen zult gaan en altijd bij jezelf zult blijven. Je gaat kansen aantrekken die zorgen voor jouw groei en je gaat mensen ontmoeten die jou respecteren om wie je bent.

Ons boek Puur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle, biedt handvatten om anders naar jezelf te kijken en te leren jezelf te waarderen om wie je bent. Door je lichaamsbouw te begrijpen met de Kiembladenkleurleer, kun je je figuur beter accepteren. Of je kunt je innerlijk beter leren kennen door te kijken naar je gezicht. Dit is slechts een greep uit onze methode. Ik vind het fijn je te ontmoeten en hierover verder met je te sparren. Dit kan op onze events of één op één tijdens een ‘eye-talk’ sessie.

Liefs, Karen