Leuk je te ontmoeten 

Angelique Broers

Mijn leven toen

Al vanaf zeer jonge leeftijd kom ik bij anderen over als een sterke onafhankelijke en stijlvolle vrouw. Maar dat die zogenaamde harde buitenkant ook zacht en onzeker van binnen kan zijn, zagen veel mensen niet. Toen ik 40 werd was ik nog alleen, succesvol in werk maar niet in de liefde en mijn gezondheid liet me in de steek. Succesvol maar toch niet in balans met mijzelf, een contradictie die ik niet begreep. Ik besloot het roer om te gooien. Ik ben aan mijzelf gaan werken en ben nu sterk & uniek van buiten én van binnen!

Ik ben 27 jaar als zelfstandig ondernemer actief in de Personal Styling, Image & Dating Consulting branche.  Ik inspireer en leer mensen hun persoonlijke stijl te vinden. Via de buitenkant werken aan de binnenkant, een mooier beroep kan ik me niet wensen. Personal Styling was in 2004 een nieuwe fenomeen en dat resulteerde voor mij in veel radio- en tv optredens en artikelen/interviews in diverse tijdschriften en kranten. Niet gek voor iemand met alleen Havo en avondcursussen oftewel de Academy of a selfmade woman!

Mijn leven nu

Ik zie, ik zie, wat anderen vaak nog niet (in)zien of willen zien. Daarom wil ik mijn jarenlange speurtocht naar zelfverzekerdheid  en de kennis die ik onderweg heb opgedaan graag met jou delen. Om ook jóu bewust te maken van je unieke sterke zelf, waardoor je een goede relatie met een ander, maar vooral met jezelf durft aan te gaan!

In mijn eerste boek Puur Slim Stijlvol – een bewuste lifestyle heb ik  op een positieve, creatieve en educatieve manier mijn inzichten en levenslessen voor je opgeschreven. Hiermee wil ik jou graag iets bieden om je te helpen jezelf bewuster te maken van wie jij werkelijk bent!

Als jij je bewust bent dat je dingen anders wilt (kan) doen, maar daar nog geen antwoord op hebt dan is mijn bewuste lifestyle methode iets voor jou.

Ik wil je graag ontmoeten en met je sparren. Dat kan op onze events of één op één. 

Liefs, Angelique

  • email me: angelique@puresmartsylish.com

Karen Krist

Mijn pad naar een bewustere lifestyle

Toen ik in de twintig was begonnen mijn onzekerheden. Ik was niet blij met mijn figuur en mijn gezicht. Om mijn onzekerheden te verbloemen zette ik een soort masker op van een zelfverzekerde vrouw. Mijn gebrek aan zelfrespect en zelfvertrouwen zorgde ervoor dat ik continu bevestiging wilde hebben van anderen om mezelf leuk te kunnen vinden. Dit zorgde ervoor dat ik verkeerde mensen aantrok in mijn leven. Je kunt je voorstellen dat deze relaties mijn eigenwaarde niet echt ten goede kwamen omdat ik steeds werd gekwetst.Uiteindelijk ben ik veel boeken gaan lezen en een studie “Psychologie volgens Jung” gaan volgen. Door met mezelf aan de slag te gaan heb ik het patroon doorbroken en ben ik weer de zelfverzekerde Karen die ik ooit was. Ik heb positief leren denken om het leven te creëren dat ik graag wil. Ik leef nu meer bewust met de focus op mezelf. Wat wil ik!Ik weet als ervaringsdeskundige en als visagiste/styliste, als geen ander hoe ik mensen kan helpen zichzelf te omarmen met hun “imperfecties”. Van jezelf houden zoals je bent, je unieke zelf accepteren is het allerbelangrijkste in je leven. Het zorgt ervoor dat je nooit over je grenzen zult gaan en altijd bij jezelf zult blijven. Je gaat kansen aantrekken die zorgen voor jouw groei en je gaat mensen ontmoeten die jou respecteren om wie je bent.Ons boek Puur Slim en Stijlvol – een bewuste lifestyle biedt handvatten om anders naar jezelf te kijken en te leren jezelf te waarderen voor wie je bent. Door je lichaambouw te begrijpen met de Kiembladenkleurleer bijvoorbeeld kun je beter je figuur accepteren. Of je kunt je innerlijk beter leren kennen door te kijken naar je gezicht. Dit is slechts een greep uit onze methode.  Ik vind het fijn je te ontmoeten en hierover eens verder met je te sparren. Dat kan op onze events of één op één.  

Liefs, Karen

  • email me: karen@puresmartstylish.com